fbpx

Хармоничен чекор

Обувки и модни додатоци изработени без насилство врз животните

veganino-hero-image-nova
veganino-hero-image-nova

Хармоничен чекор

Обувки и модни додатоци изработени без насилство врз животните

На Акција!

No products were found matching your selection.

Kategorije

За Нас

Во потрага по хармонија со светот околу нас, а како одговор на желбата за мирољубива коегзистенција со животинскиот свет, настана идејата за концептот „Веганино“. Во соработка со мрежа на искусни професионалци кои со децинии се бават со производство на квалитетни обувки и галантерија во југоисточна Европа, концептот „Веганино“ го виде светлото на денот.

Со внимателно избран материјал и врвна изработка и контрола на квалитетот настанаа обувките и галантеријата наменети за корисниците ширум Европа и светот. Наша намера е освестениот чекор кон мир и хармонија во нашите обувки да го почувствуваат сите луѓе кои ја препознале радоста на животот во мирољубив однос со животните, како и оние кои таквиот живот ќе го препознаат.

Привлечени од врвниот дизајн и квалитетот на производите на „Веганино“, многумина ќе ја почувствуваат благосостојбата на животот во кој сите животни ни се пријатели. Веруваме дека масовното одгледување на животни заради исхраната на луѓето и производството на облека го забрзува текот на промените во погрешна насока. Со користењето на обувки и модни додатоци, кои во себе немаат делови од животни, помагаме тој тек да се забави и во еден момент да тргне во друг правец. Придружете нѝ се! Веганино – Хармоничен чекор

I am testimonial text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Customer #1

CEO, Invision Inc.

I am testimonial text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Customer #2

Lead Developer, Automattic Inc

I am testimonial text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Customer #3

Store Manager, Walmart Inc
Veganino#2-beo

Услови За Набавка

0
preloader